Që të kesh rini të përjetshme, bëj këto 3 gjëra çdo natë para gjumit!

Është e ditur tashmë që një ndër zonat e trupit ndaj të cilës duhet të tregojmë më së shumti kujdes është lëkura e fytyrës. Në mesin e shumë këshillave që mund të lexoni ajo që duhet të keni parasysh është ndjekja e një rituali të përnatshëm, që nuk duhet ta anashkaloni përpara se të flini gjumë.

1- Patrojeni fytyrën

Gjeni disa minuta më shumë nga koha juaj dhe kurrsesi mos flini me make up në fytyrë. Papastërtia apo make up do të shpejtojë procesin e daljes së rrudhave në fytyrë. Andaj kujdesuni të pastroni tualetin përpara se të flini gjumë për të shmangur plakjen e përkohshme apo qeset e zeza nën sy.

2- Ushqejeni fytyrën

Pasi të keni kryer rutinën e pastrimit të fytyrës, mos harroni ta lyeni atë me një krem hidratues që mundëson ushqyerjen e lëkurës.

3- Mos harroni buzët

Mos lini jashtë rutinës as zonën e buzëve. Kujdesuni që ato të hidratohen prandaj përpara gjumit lyejini ato me balsam që të mos qëndrojnë të thara.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article