S’keni vendosur ende për dhuratat e festave të fundvitit? E ku ka më mirë se një shëndet të mirë.

Spitali Hygeia, për të qenë më pranë pacientëve, për t’ju siguruar një akses sa më të lehtë dhe shërbim të përsonalizuar ofron paketa shëndetsore me cmim promocional.

Shëndeti është dhurata më e mirë e unike në Jetë.

Eshtë shumë e rëndësishme që të marrim masa dhe të kujdesemi për shëndetin tonë si dhe të gjithë të dashurve tanë, për një fillim viti të ri të shëndetshëm.

Kjo është edhe arsyeja pse Spitali Hygeia, gjatë gjithë muajit Dhjetor, ka menduar të jetë më pranë duke ofruar paketa kontrolli mjekësore me çmime shumë preferenciale, paketa këto të cilat janë të personalizuara sipas gjinisë, grupmoshave të ndryshme dhe patologjive më të hasura gjatë kësaj periudhe të vitit, kjo me qëllimin e vetëm, ofrimin e kujdesit shëndetësor të specializuar për të gjithë familjen dhe me çmime të përballueshme nga të gjithë.

 

 

Paketa e Kontrollit Gjinekologjik, paketë të cilën do e përfitoni me çmimin ofertë prej 5.000 lekë dhe përkatësisht
Vizitë Gjinekologu
Eko Gjinekologjike
Pap-test

Strisho Vaginale

Paketa e kontrollit të zemrës, kontroll ky aq i rëndësishëm në çdo periudhë të vitit por gjatë ditëve të ftohta ky kontroll është një domosdoshmëri, do e përfitoni me çmimin ofertë prej 5000 lekë
Vizitë Kardiologu
Ekg
Eko Kardiake
Stress Test ose Lipidogramë

Paketa e Kontrollit Urologjik
Në paketën e Kontrollit Urologjik me çmimin ofertë 5’000 lek përfshihen shërbimet:
Konsultë Urologu
PSA
Urinë Komplet
Eko Abdominale
Urofloë

𝐏𝐚𝐤𝐞𝐭𝐚 𝐞 𝐊𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥𝐥𝐢𝐭 𝐭𝐞̈ 𝐓𝐢𝐫𝐨𝐢𝐝𝐞𝐬 / 𝟓𝟎𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐤
Përfitoni nga Paketa e Kontrollit të Tiroides në Spitalin Hygeia, me çmimin ofertë për vetëm 5,000 lekë:
Ekografi tiroide
TSH
FT4
FT3
Vizitë Endokrinologu

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article