Zi në familjen e Albano Carrisi; Artisti largohet menjëherë nga Shqipëria

Këngëtari i njohur italian Albano Carrisi ka anuluar pjesmarrjen e tij në Shqipëri. Nëna e artistit, Jolanda ka ndërruar jetë pasditen e 10 dhjetorit në moshën 96-vjeçare në shtëpinë e saj në Cellino San Marco.

Këngëtari ka qenë shumë i lidhur me të ëmën dhe e përfshinte shumë shpesh atë në intervistat e tij. Për Albanon nëna ishte shtylla e jetës dhe e cilësonte atë si ‘gruaja dhe nëna më e mirë në botë”.

Albano menjëherë sapo është njoftuar për vdekjen e së ëmës u kthye menjëherë në Puglia. Ai ka qenë duke udhëtuar drejt Shqipërisë, shkruajnë mediat italiane, ku do merrte pjesë në festivalin e XI në Bunk’art

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article