Si të vishemi trashë në dimër dhe prapë të dukemi “yll“: ide që ia vlejnë të kopjohen!

Në dimër, nuk e shmangim dot veshjen e rrobave mbi rroba: i ftohti nuk mposhtet ndryshe. Në situata të tilla, ndodh shpesh që për shkak të temperturave të ulëta të na duhet të sakrifikojmë pak nga kombinimi. Por a mund të ndodhë që të arrijmë t`i kemi të dyja, të jemi ngrohtë dhe të dukemi bukur? Ja disa kombinime që i premtojnë “të dyja bashkë“, modernen dhe praktiken:

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article