10 shenja që tregojnë se ke gjetur bashkëshortin ideal!

 

Mund të jeni ‘kokë e këmbë’ e dashuruar me partnerin tuaj, për ju ai është më i bukuri, më i miri, ju bën të ndiheni në ‘qiell të shtatë’; ama herë pas here mund të të lindë ndonjë dyshim nëse Ai është i duhuri apo jo!

Për t’jua lehtësuar sadopak këtë dilemë (nëse e keni); më poshtë do t’ju rendisim 10 shenja që tregojnë nëse partneri juaj është bashkëshorti ideal:

Ai nuk i ka frikë vështirësitë dhe është gati të përballet dhe të zgjidhë çdo problem

Mund ta përgatisi  vetë darkën

Ai të mbështet, edhe nëse ke bërë një gabim të madh! 

I kushton rëndësi detajeve

Është i mençur

Di si të ta ngrejë humorin

Di si të bëjë kompromise dhe të negociojë

Ai nuk i harron problemet e tua, sapo të dalë nga shtëpia

Opinioni yt ka shumë rëndësi për të

Të ndihmon me punët e shtëpisë

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article