Po dilni me dikë për herë të parë?! Njihuni me termat e çuditshme takimesh për vitin 2020!

 

Duket se edhe takimet e para dhe termat apo shprehitë që përdoren kur ke përballë një person që ti e pëlqen dhe do të nisësh një romancë me të, paskan trende. Pra për të përshkruar një ndjesi apo për të thënë me një fjalë të vetme atë çfarë ndodhi në takimin tuaj të parë, apo kur jeni duke njohur dikë në aplikacione për vitin 2020 duket se janë në trend këto shprehje:

Keanu-ING

(frymëzuar nga e dashura e re e papritur e Keanu Reeve)

Përdorimi: ‘Ai krijoi nje Keanu krejtësisht të ri, unë nuk do të mund t’i përfshija të gjitha këto ’’

Përkufizimi: Kur bashkoheni me dikë të ri dhe është një ndeshje që i befason njerëzit.

JEKYLLING

Përdorimi: ‘Ai dukej i ëmbël edhe pse këmbëngulës. Kur i thashë se nuk isha e interesuar të ndiqja ndonjë gjë me të ai u kthye dhe me nje ‘’Jekyll’’ të plotë mbi mua – ai dukej si një person krejt tjetër ‘

Përkufizimi: Kur dikush duket bukur,kur ata së pari ju drejtohen, por pasi të jenë refuzuar, edhe nëse me mirësjellje, ata kthehen të keqinj dhe hedhin fyerje ndaj jush. Ky skenar mund të zbatohet për biseda personale ose nepermjet mesazheve.

FLATLINING

Përdorimi: ‘Biseda sapo mbaroi, plotësisht e rrafshuar – ishte aq e vështirë’

Përkufizimi: Kur një bisedë sapo mbaron dhe askush nuk e di se si ta ringjallë atë.

PAXMANNING

Përdorimi: ‘Ajo u hodh e tëra si nje ‘’Paxman’’ mbi mua – ishte një marrje në pyetje jo një datë!’

Përkufizimi: Njerëzit që ju mbysinme pyetje personale në takimin tuaj të parë.

ROSSING

Përdorimi: ‘Ne ishim shumë mirë, por ai u hodh gjithë ‘’Ross’’ tek unë duke insistuar se ishim në një periudhë pauze!’

Përkufizimi: Kur takoni dikë rastësisht ose nuk jeni zyrtarisht çift, dhe ata ju tërheqin për t’ju parë njerëzit e tjerë  ‘Ne jemi në një periudhë pauze!’

Faux-NOGOMY

Përdorimi: ‘Zbulova se ajo bënte shumë gabime – duke takuar disa djem njëkohësisht !’

Përkufizimi: Kur dikush pretendon për personin, ata janë duke menduar se janë në një marrëdhënie monogame por në realitet nuk janë.

DEJA EEEW

Përdorimi: ‘Unë e mora ‘’Deja Eew’’ duke parë përsëri fytyrën e tij’

Përkufizimi: Ndjenja e zmbrapsjes kur jeni duke kërkuar një aplikacion takimesh dhe hasni me një ish ose dikë që keni takuar më parë.

DOGFISHING

Përdorimi: ‘Ai më dogji, unë betohem se jam pajtuar vetëm për një datë, sepse ai ka një qen të lezetshëm’

Përkufizimi: Kur njerëzit mbështeten në një kafshë të lezetshme në foton e tyre të profilit për të siguruar një datë.

ELSA’D

Përdorimi: ‘Shkoi nga biseda e përditeshme në asgjë, ai plotësisht ‘’Elsa’d’’ me!’ Term i marrë nga filmi Frozen.

Përkufizimi: Kur dikush papritmas ftohet nga ju pa shpjegime.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article