Këto trende bukurie do të dominojnë vitin 2020!

 

Ndërsa jemi në muajin e parë të vitit 2020, me siguri shumë prej jush duan të dinë se cilat janë trendet që do të drejtojnë 11 muajt në vijim, dhe jo nuk flasim vetëm për veshjet; pasi trende ka edhe në mënyrën e grimit.

Duket se viti 2020 do të qëndrojë në zonën e konfortit dhe të qenit kreative, të paktën Make-up artistët e njohur kështu kanë vendosur të jetë trendi i grimit për të paktën dy sezonet e ardhshme.

Fillimi i një dekade të re do të thotë se artistët e grimit kanë ‘mledhur forcat’ për të sjellë një portret të ri, shumë ndryshe nga trendet e grimit me të cilat ishim mësuar deri tani. Kjo do të thotë se konturet e tmerrshme me 4-5 ngjyra fontatinte në lëkurë nuk do të jenë pjesë e grimit tonë, dhe mos na thoni që nuk ju pëlqen ky lajm.

Gjithsesi më poshte gjeni të gjitha trended tek të cilat duhet të bazoheni për të bërë grimin e dekadës së re!

Lëkurë xhami

Vetulla të krehura

Vijëzues i harkuar

Ngjyra të mbyllura

‘Blush’ shumë ‘blush’

Lëkurë e freskët me grim minimal dhe pluhur sysh të koncentruar në fillim të syrit

Xixa madje edhe gurë

Më pak pudër, më shumë shkëlqim

Previous ArticleNext Article