Produktet më të mira për të kuruar shenjat e akneve!

 

Arsyeja që dermatologët na thonë shpesh që aknet në lëkurë nuk duhen prekrur, e aq më tepër shtrydhur është fakti se shenjat që mbesin pasi zhduket një akne janë shumë të vështira për t’u zhdukur dhe ndonjëherë ato mbesin në lëkurë përgjithmonë.

Joshua Zeichner drejtor i kërkimeve kozmetike dhe dermatologjike, në Spitalin Mount Sinai tregon se rastet e tilla nuk janë të pashpresë. Fatmirësisht ka një sërë produktesh të cilat nëse merren nën drejtimin e një dermatologu, mund të ndihmojnë shumë në zbehjen e shenjave të akneve.

Por kini kujdes; asnjëherë mos i prekni e mos i ngacmoni aknet!

Previous ArticleNext Article