Stilet më të guximshme të flokëve që do të shohim këtë vit!

Është koha për t`i thënë “mirupafshim“ atyre flokëve të mërzitshëm, sepse sic I thonë një fjale “jeta është shumë e shkurtër për të mos u argëtuar“. Vendimet për flokët nuk janë të lehta; ato mbeten gjithmonë të ngarkuara me emocion e një dozë rreziku. Megjithatë me një drejtim të mirë dhe një parukier të zotin, mund të kthehet e gjitha në një sukses! Ja cilat janë stilet më të guximshme të këtij viti, që pritet t`i shohim gjithandej në vazhdim gjatë 2020-tës:

Stili “Bob“ është i pari në listë

Përqafoni natyrshmërine e flokut tuaj, lëreni të lirë. Gjithmonë e më shumë femra po parapëlqejnë t`i mbajnë flokët sic “ua ka krijuar Zoti“, të ndihmuara pak edhe nga xheli për kacurrela

Sa më shumë aksesorë, edhe oversize: po bën namin ky stil sivjet

Pak vintage nuk dëmton, madje mund të jetë argëtues

Flokët bisht tani nuk mbahen të crregullt, por të stiluar

Eksperimentoni me flokun e gjatë dhe plot shkëlqim

Jepini pak hapësirë dhe të kuqes

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article