Kur i bën dhuratë burrit për Shën Valentin dhe ai të “tërheq veshin“, c`i ndodhi gazetares shqiptare!

Në ditën kur të gjithë nxitojnë të bëjnë deklarata dashurie, Fiori Dardha shkaktoi jo pak të qeshura me postimin e saj. Gazetarja i kishte bërë bashkëshortit një dhuratë për ditëlindje. Por reagimi nuk qe ai që priste. Ai ia “paska tërhequr“ pak veshin për shpenzimet, duke i kujtuar faturat  e muajit.

“Më bëri namin se i kisha blerë dhuratë!  “Kemi dritat, ujin, internetin dhe këstin e kredisë për të paguar sot, ti merresh me budallallëqe. Zër mend, se je 40 vjeç!” Këtë “40 vjeç” për Shën Valentin edhe mund të ma kursente… GËZUAR (dhe t’ia kursejmë vetes klishetë “Shën Valentin kemi përditë”)! P.S: nuk jam bërë ende 40 vjeç, duhen edhe disa ditë ”- ka shkruar ajo gjithë humor.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article