Si ta veshim xhaketën xhins; idetë që ia vlen të kopjohen për të qenë “in”!

Që nga “casual” e deri te “chic”, ka disa mënyra për ta veshur sa më bukur xhaketën xhins, të preferuarën tonë në vjeshtë e pranverë.

Me fustanin stil “retro”- shkon shumë e është dhe një veshje mjaft e rehatshme

Me fundin e mëndafshte dhe sandale elegante

Pastaj janë edhe fantazitë e guximshme

Me pantallonat kadife

Me ngjyra pastel

Me rrip në mes

Kur mendojnë xhaketën xhins, shumë njerëzve u vjen ndërmend vetëm kombinimi sportiv, por ajo shkon perfekt edhe me një fund të ngushtë lëkure

Mund ta vishni edhe me një pardesy sipër

Ose ta kombinoni po me xhins

E madje dhe me cantë xhinsi

Dhe me fundin e gjatë me lule

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article