Jo më në ballë, FENDI prezanton mënyrën UNIKE si të mbajmë rrethin e kokës!!!

Java e Modës në Milano ka vijuar edhe këtë fundjavë dhe një ndë rsfilatat më të lakmuara ka qenë padyshim ajo e Fendi-t. Marka e njohur italiane krahas krijimeve të reja të sezonit që ka prezantuar, ka treguar një mënyrë të re unike se si të mbajmë rrethin e flokëve.

Nëse më herët të gjithë e kemi vendosur rrethin në pjesnë e parme, të ballit, me sugjerimin e Fendit-t tashmë mund të vendosim edhe pas koke. Kaia Gerber dhe motrat Hadid ishin në mesin e modeleve që parakaluan në pasarelë duke mbajtur në kokë rrathët e flokut të lëkurës në pjesën pas.

Previous ArticleNext Article