Instituti i Shëndetit Publik sqaron MITET dhe FAKTET e Coronavirus-it

Instituti i Shëndetit Publik vetëm pak orë më parë ka dhënë disa këshilla të vlefshme për qytetarët lidhur me virusin Covid-19 qe ka prekur mbare botën. Deri më tani në vendin tonë rezultojnë 6 raste te infektuarish ndërsa siç bën me dije ISHP, qytetarët duhet mbi te gjitha të tregojnë kujdes me higjienën personale.

Ja MITET dhe FAKTET rreth coronavirusit:

 

 

Previous ArticleNext Article