VIP-at në karantinë gërrmuan sirtarët dhe ja ç’gjetën!

Teksa e gjithë Shqipëria, është mbyllur në shtëpi prej disa ditësh për të evituar përhapjen e koronavirus, tani të gjithë kemi kohë mjaftueshëm për të gërrmuar sirtarët dhe për të nxjerrë nga aty foto të fëmijërisë/rinisë që mund të kishim vite pa i parë.


Çapkënia Bleona Qereti duke marrë poza në adoleshencën e saj

‘Le të hapen arkivat’ është loja më e re që përhapur në instagram ku të njohur ose jo nominojmë miqtê e tyre për të publikuar një foto të hershme nga arkiva e tyre.

Ja dhe Çiljeta që mbetet gjithmonë e bukur dhe seksi

Shumë prej emrave të njohur i janë bashkuar kësaj ‘sfide’ dhe ne mundëm të shihnim foto të papublikuara më parë prej tyre.


Një mënyrë e mirë kjo për të kaluar kohën, por edhe për t’u argëtuar në këto ditë në karantinat tona të vogla.

Ky kingu vogël, sot është një king i madh! E njohët? Dj Sardi

Ndërsa të tjerēt po jua lemë t’i gjeni vetë 😉

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article