Karantina e Luanës, cfarë pune ka bërë më shumë në shtëpi këto ditë!

Nga vetëizolimi në shtëpi, ashtu si shumë shqiptarë, Luana Vjollca rrëfeu në “ Ftesë në pesë” se cfarë ishin për të këto ditë. Në fillim, ajo foli për videoklipin e ri, atë të këngës “ Pa panik” që e nxorri vetëm përpara 24 orësh, duke treguar se ndonëse i pëlqejnë gjërat spontane, xhirimet e këngës ishin gati që përpara.

Por situata e këtyre ditëve e ka aktualizuar. “ Kam edhe nja 20 këngë të tjera aty”, u shpreh ajo.

Më tej, shtoi se pohuar se e ka marrë malli për të ëmën dhe Marinën, sepse ka ditë që nuk i takon. Po cfarë punësh ka bërë më tepër në shtëpi në këto ditë izolimi? Edhe pse është marrë me disa gjëra, ajo tregoi se puna më e shpeshtë ka qenë larja enëve! Më tej, përsëriti dhe një herë mesahzin për kujdes vecanërisht me moshat e treta, që janë dhe më të rrezikuarat nga Covid 19.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article