Këto janë gjërat që këtë verë do t`i veshin të gjithë!

Kur mendojmë trendet e sezonit të ri, dy janë treguesit kryesore që na orientojmë tek ajo cfarë duhet të presim: moda e pasarelës dhe moda e rrugës! Pasarelat pranverë/verë 2020 janë një indikacion shumë i vlefshëm për “prurjet” e reja më popullore, ndërsa stili i rrugës na tregon se cfarë po veshin tashmë njerëzit prej atyre që propozon industria e modës. Bazuar në këto dy “tregues”, është hartuar dhe lista e veshjeve që do të bëjnë “namin” këtë verë ( thjesht për ta ditur se ku ia vlen të investojmë)!

Përgatituni për fustanet baby doll se do t`i shihni kudo

E njëjta gjë vlen të thuhet dhe për ngjyrat neon

Kapelet tip “bucket”

Recipetat  “Bralette”

 

Mëngët e fryra

Previous ArticleNext Article