Na kishin munguar; Albani, Miriami dhe fëmijët- portreti familjar më i ëmbël i ditës!

Alban Skënderaj dhe Miriam Cani po qëndrojnë të izoluar në shtëpi këto ditë së bashku me dy fëmijët e tyre vajzën Ameli dhe djalin Duam.

Që kur janë bërë katër, publikut në fakt i ka munguar një portret i familjes deri më dje, kur artistja zgjodhi të na ngrohë zemrat me këtë foto kaq të ëmbël

“Dashuria është çelësi i çdo porte”- shkruan artistja krahas fotos duke mos harruar dhe hashtagun më me vlerë të momentit: ne rrimë në shtëpi për njëri-tjetrin.

E mesa duket rolet janë ndarë në shtëpinë e çiftit ashtu si ne foto: Miriam mban në krah të birin 2-muajsh e Ameli ështe princesha e babi Albanit.

Albani dhe Miriami u bënë prindër për herë të dytë më 13 Janar të këtij viti pas vajzës Ameli tashmë 4 vjeçe.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article