Pas Italisë, ferrin e Covid-19 po e përjeton Spanja!

Në vetëm pak ditë në Spanjë është përhapur me shpejtësi të paimagjinueshme Koronavirus dhe numri i të vdekurve është rritut frikshëm.


Atë çfarë Kina e arriti në më shumē se dy muaj, (pra numrin e viktimave), Spanja e tejkaloi në vetëm pak ditë.

Në Kinë kanë humbur jetën 3281 njerêz që prej shfaqjes për herë të parë tē Covid-19 më shumë se dy muaj më parë, ndërsa në Spanjë numri i viktimave ka shkuar në 3434 në vetëm pak javë që prej shfaqjes së rastit të parë.


Aktualisht Italia është vendi më i prekur në botë që fatkeqësisht numëron 6820 viktima nga pandemia e koronavirus dhe çdo ditë shifrat janë të frikshme.

Previous ArticleNext Article