Nuk do ta besoni sa yll duket sot në moshën 60 vjec “Baby” e Dirty Dancing!!

Mjaftoi një rol i vetëm, ai i “Baby-t” tek “ Dirty Dancing” ku interpretoi së bashku me Patrick Sëayze që Jennifer Grey të kthehej në ikonë. Aktorja ishte 27 vjec kur luajti rolin e  17 vjecares së zgjuar e romantike, Frances Houseman që bie në dashuri me instruktorin e saj të kërcimit. Kaq u desh që Grey të katapultohej në Olimpin e filmit.

Por vetëm se në vitin 1989, ajo mori një vendim që i ndryshoi jetën dhe rrjedhën e karrierës. Bëri dy ndërhyrje estetike në hundë; e para rezultoi një dështim dhe e dyta qe e nevojshme për të rregulluar dëmin e bërë.

Ndryshimi që pësoi megjithatë bëri që fansat të mos e identifikonin më me yllin e “ Dirty Dancing”. Hunda e re nuk dukej keq, por sharmi humbi, e bashkë me të, “u tretën “ dhe ofertat për role të reja. Pas disa vitesh të vështira megjithatë u rikthye në ekran. Aktorja sot festoi 60 vjetorin e lindjes, dhe duket vërtet super në formë!!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article