Efektet e karantinës: këngëtarja shqiptare tregon me një foto sa kile ka shtuar!

Është një nga problemet e qëndrimit brenda: kush rri në shtëpi, e ka provuar se mendja të rri tek ushqimi. Dhe përpos stresit, mërzitjes, grindjeve, e cdo pasoje tjetër të qëndrimit i mbyllur brenda për një kohë të gjatë, listës i shtohet edhe një “hall: tjetër: shtimi në peshë. Tayna na e tregoi me një foto se këtë problem ka filluar ta ketë që tani.

Ajo postoi në rrjete sociale  një foto të ‘body-t’ që përdor për mos t’u shëndoshur.

“Duke u munduar për të ruajtur belin se mbaruam duke ngrënë. +5kg”, shkruan reperja, treguar kështu se shqetësimi ynë nga ky efekt i karantinës, nuk është aspak i papërligjur!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article