Ndahet nga jeta komediani Gëzim Kruja!

Pas disa kohësh në gjendje jo të mirë shëndetësore, aktori shkodran Gëzim Kruja është ndarë sot nga jeta në moshën 81 vjeçare.

Artisti mbylli sytë përgjithmonë në shtëpinë e tij në qytetin e Shkodrës.

Për herë të fundit ai u ngjit në skenë në 2018. Gjendja e tij ka qenë e rënduar, ndërsa kohët e fundit e kishte të pamundur të fliste për shkak të sëmundjes. Gëzim Kruja e kaloi jetën në skenën e humorit ku interpretoi mbi një mijë role.

Mjeshtri i madh ka shkruar 15 komedi, 10 recitate, 2 libra me monologë gazmor.

Ka interpretuar mbi 1000 role në skeçe të ndryshme dhe ka 52 vite që ushtron profesionin e humoristit. Në vitin 2004 ka marrë titullin “Krenaria e Qytetit”.

Në vitin 2005 ka marrë titullin “Naim Frashëri i Artë” dhe në vitin 2010 titullin “Mjeshtër i Madh”.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article