Timo Flloko, ‘djaloshi i përjetshëm’ i kinemasë, që mbushi 72 vite jetë

Artist si Timo Flloko i vijnë rrallë artit shqiptar e po aq rrallë vijnë edhe ‘formulat magjike’ të rinisë së përjetshme.

Nuk e dimë si është puna me Timo Fllokon dhe Vera Grabockën dhe nuk e dimë kush rinon kë, ama çifti që i ka dhënë kaq shumë artit shqiptar janë dyshja për t’u pasur zili e që edhe pse te të 70-tat e kanë ndalur kohën si dy adoleshentë të dashuruar me njëri-tjetrin, jetën, sportin, artin dhe gjithçka ndërtojnë përpos viteve.

Këtë 26 Prill, Timo Flloko festoi ditëlindjen e 72-të e me urimin për një jetë sa më të gjatë e aktive, ju ftojmë të fërkoni mirë sytë kur të shihni fotot më poshtë, disa të realizuara në këto vitet e fundit.


easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article