OOPS,  moderatorit të njohur i zbulohet tradhëtia, në lidhje ‘live’!

Ajo që do të qe një video live në një televizion spanjoll, për moderatorin Alfonso Merlos rezultoi një skandal tradhëtie.

Teksa 41 vjeçari i njohur i televizionit spanjoll po realizonte një lidhje ‘live’ nga shtëpia, pas shpinës së tij u shfaq një grua krejtësisht e zhveshur.

Dhe gjejeni çfarë?! Gruaja pa asnjë rrobë në trup, nuk ishte e dashura e Alfonsos, Maarta Lopez, por kolegia e tij gazetarja 27 vjeçare Alexia Rivas.


Nuk dihet se çraport kanë me të vërtetë dy personazhët e njohur spanjoll, por me siguri nuk po përgatisnin ndonjē kronikë gazetareske…

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article