Dolce & Gabbana nisin seminare dixhitale për të promovuar kreativitetin në shtëpi!

Në atë që ndjehet si dita e 365 e bllokimit, pas dy muajsh, vende të caktuara në të gjithë botën ngadalë kanë filluar të rimendohen. Disa shtete dhe qytete në Sh.B.A po i afrohen më shumë hapjes, ashtu si kryeqyteteve në Evropë, por me shumë kujdes. Italia, një nga vendet më të goditura nga virusi, filloi të lirojë kufizimet për bizneset dhe qytetarët këtë të hënë. Por bota po përballet me një të ardhme të panjohur.

Ndërkohë Dolce & Gabbana po njofton një projekt për të vazhduar promovimin e krijimtarisë nga shtëpia dhe ndihmën për të ndihmuar në luftën kundër COVID-19. Sot, po fillon #DGFattoInCasa, një seri veprash të postuara në instagramin official të D&G, në të cilën artizanët do të sugjerojnë projekte krijuese për familjet dhe individët që të përfshihen nga shtëpia. Ekziston edhe një komponent i mbledhjes së fondeve: Paratë do të shkojnë drejt njësive kërkimore që punojnë për të gjetur një vaksinë për virusin.

Dolce dhe Gabbana e shohin këtë projekt si një mundësi për të promovuar zejtari në Itali. “#DGFattoinCasa lindi me idenë për të rizbuluar rëndësinë e të qenit në shtëpi, të punoni me duart tuaja, të krijoni diçka me ekspertizën tuaj “. Gabbana shton se ndërsa janë në karantinë, projektuesit kanë vendosur një rutinë të re në sjelljen e kreativitetit dhe inovacionit në shtëpitë e tyre. “Gjatë bllokimit, ne mësuam të jetonim në shtëpi në një mënyrë tjetër, ta vlerësojmë më shumë,” thotë ai.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article