Modeli i preferuar i çantave të Kate Middleton në 8 versione!

Dimë që Kate Middleton për shkak edhe të statusit që mban, ka krijuar një stil klasik- casual të të veshurit, dhe në daljet e saj Dukesha e Kembrixh ka treguar se është fanse e markave aspak të shtrenjta si përshembull Zara apo edhe marka britanike veshjesh që zakonisht përdoren nga shtresa e mesme apo edhe e ulët e shoqërisë.


Por cilat janë çantat e preferuara me të cilat bashkëshortja e Princ William kombinon veshjet e saj?


Duket se Middletom preferon çantat e vogla katrore, të cilat kombinohen lehtë me veshje elegante të Dukeshës së Kembrixhit apo edhe me ato më ‘casuale’. Ndër markat e preferuara sa i përket aksesorit të dorës së Kate, janë; Mulberry dhe Alexander McQueen.

Por në veshjet e një Dukeshe një çantë Chanel nuk mund të mungonte.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article