Në karrige me rrota, por i buzëqeshur: Mjeshtri Mirush Kabashi përfundon me sukses radioterapinë!

Aktori i mirënjohur, prej dy vitesh vuan nga një sëmundje e rëndë dhe vazhdimisht ka bërë përpjekje të mëdha pë shëndetin e tij.

Ndërkaq, kjo është një foto nga Spitali Hygeia, postuar nga drejtoresha e Marketingut pranë këtij spitali Oriela Cano, fill pas mbarimit të radioterapisë.

Mirush Kabashi shfaqet në karrige me rrota por i buzëqeshur dhe plot jetë.

Ai festoi një muaj më parë 72 vjetorin e lindjes dhe ne i urojmë sa më shumë shëndet kësaj ikone të skenës dhe filmit.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article