Gjithçka që ju duhet këtë verë, janë këto modele ‘Jumpsuit’!

Nëse ka një veshje shumë dimensionale me të cilën mund të ndihesh; komode, seksi, moderne, chic, pa dyshim një veshje e tillë do të quhej; ‘jumpsuit’ (kominoshe apo paliçeta).

Me siguri që ju keni dhjetra modele fustanesh verore në garderobën tuaj, por çelësi prej rrobe, për verën e nxehtë që pritet të vijë, do të jetë vetëm ‘jumpsuit’.

Mund të vishen paradite, me një palë sandale apo shapka; ashtu siç edhe mund të mbahen darkave, por kësaj here kombinuar me një palë taka të larta, dhe efekti ‘ëoë’ me siguri do të jetë aty.

Nëse edhe ju, keni një palë apo disa palë të tilla në garderobë, ç’prisni nxirrni dhe nëse nuk keni ndonjë ide se si t’i vishni, ja disa ide:

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article