Gjithë bukuria e flokëve të shkallëzuar me onde, sinjalet nga Hollivudi na tregojnë tendencën e sezonit!

Nga Hollivudi, sinjali mbërrin i fortë e I qartë: këtë verë, floku me onde mbahet i shkallëzuar!  Për t`i dhënë më shumë vlerë, përdoret shkuma dhe një sjellje prej «Baby» e Dirty Dancing. Duke nisur nga Jennifer Lopez, Selena Gomez, apo modelet e Louis Vuitton, ja të gjithë fotot që na tregojnë si “mbahet floku” këtë verë:

 

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article