Të gjithë po diskutojnë përse David dhe Victoria Beckham janë duke ndërtuar një “ tunel arratisjeje” poshtë vilës së tyre!

 

Ishte një lajm tejet i diskutuar në Britani e përtej saj: David dhe Victoria Beckham po ndërtojnë një tunel poshtë rezidencës së tyre në Cotswolds, dhe njerëzit u bënë kureshtare.

Mediat megjithatë zbuluan se nisma e ciftit të famshëm nuk lidhet as me koronavirusin e as me luftrat, por me frikën e grabitjeve! Beckhamët përpara disa kohësh ranë pre e dy grabitjeve, të cilat ndodhën fatmirësisht në kohën kur ata vetë nuk ishin në shtëpi, por frika mbetet. Për të shmangur rrezikun që të gjenden me hajdutët në banesë, poshtë nëntë dhomave të dhumit të vilës luksoze, tani po ndërtohet një tunel për të dalë jashtë me shpejtësi dhe një bodrum i sigurisë së lartë. Aktualisht, familja po qendron ne vilen e Cotswolds në fshat ku ka preferuar të qëndrojë gjatë kohës së pandemisë.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article