6 trendet që ky sezon i vodhi nga vitet 2000’!

 

Shumë prej jush mund të kenë qenë fëmijë në vitet 2000 dhe me siguri nuk mbani mend çfarë ishte në modë, por për pjesën e nostalgjikëve, për ata që në ato vite ishin adoleshentë, apo tek të 20-tat kemi një lajm të mirë.

Krijuesit e stilit kanë menduar t’i sjellin edhe një herë në vëmendje ato kohe, teksa në prezantimet e koleksioneve të modës për Verë 2020, u duk se disa prej trendeve më të njohur të vitet 2000 kishin udhëtuar në kohë për të ardhur në Millenium e ri.

Kapelet prej kove, çantat e vogla, apo sandalet me platfromë janë vetëm disa prej trendeve që këtë sezon i kanë ‘vjedhur’ nga vitet 2000.

Kapelet kovë: 

Baby T-shirt

Pantallona sportive me xhepa

Tanikini 

Mini çantat

Shapkat apo sandalet me platformë

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article