Fustanet e lirshme që ju duhen patjetër këtë verë!

Eshtë koha e stilit, por edhe rehatisë: fustanet që do të shohim gjithandej këtë sezon janë ato të gjera e të bollshme. Fustani “ blanket” mund të jetë i gjatë deri në fund të këmbëve ose trecerekësh. Është perfekt edhe për zyrë, por edhe për të dalë, dhe nëse freskon, mjafton të hedhësh një xhaketë sipër, e përsëri duket mirë! Yjeve gjithashtu po i pëlqen shumë: Dakota Johnson u shfaq me një të tillë në rrugë së fundi, dhe dukej e kaq thjeshtë dhe kaq bukur!

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article