Fjalët e para të Archie-t, na befasuan!

Archie po rritet dita-ditës dhe në Los Angeles është ambjentuar mirë. Fjalët e tij të para ishin “babi”, “ mami” dhe …”libër”!!! Epo, me sa duket, djali i Harryt dhe Meghanit paska për t`u dhënë pas leximit!

Nga sa shkruan shtypi i huaj rozë, Archie-t i pëlqen shumë të qëndrojë mes njerëzvë, është një tip mjaft i qeshur e i afrueshëm. Lojrat e preferuara? Kukafshehti dhe shkopinjtë e ngjyrosur.

Të atin duket e ka pikë të dobët, sic thonë njerëz të afërt me ciftin Sussex. Sa herë Harry hyn në dhomë, ai e lëviz dhe i zgjat duart, duke i kërkuar kësisoj që ta marrë në krahë! Për të dihet gjithashtu që nuk qan shpesh dhe ka një kuriozitet të madh për cdo gjë e rrethon. Një fëmijë vërtet i mbarë me pak fjalë!

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article