15 mënyra për të veshur ‘crop-top’ dhe të mos dukeni vulgare!

 

‘Crop-top’ apo bluzat e shkurtra ndonjëherë duken se kanë një limit moshe për t’u përdorur, pasi askush nuk do të donte të dukej vulgare nëse nuk ka një fizik për të mbajtur një veshje të tillë.

Megjithatë nëse ju ndiheni rehat me një crop top askush nuk ka të drejtë t’ju ndalojë dhe t’ju thotë se dukeni keq, pasi mjafton të dini disa truke si ta vishni dhe do dukeni gjithçka përveçse vulgare.

Më poshtë gjeni 15 mënyra si të kombinoni bluzën e shkurtër.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article