Të apasionuar pas Gucci-t? 5 palë atlete të brandit luksoz që sugjerohen këtë verë, i gjeni në Shop Bordo!

 

Kur bëhet fjalë për markat më të adhuruara dhe të respektuara të modës, Gucci është shpesh i pari që të bie në mendje. Me koleksionet me numër të limituar produktesh dhe me cilësi të lartë, nuk është aspak ccudi që kjo markë luksoze të jetë ndër më të kërkuarat.

Krahas veshjeve, ccantave, aksesorëve, Gucci vijon të prodhojë një përzgjedhje mbresëlënëse të atleteve çdo sezon, duke shfaqur një larmi motivesh për t’u bërë thirrje të gjithëve – pa marrë parasysh shijen apo stilin tuaj. Sot, ne kemi përpiluar një listë me pesë nga atlete më të mira Gucci për të shtuar në veshjet tuaja për vitin 2020.

Dhe lajmi i mirë pas kësaj është se në një kohë kur udhëtimet për të bërë shopping janë pothuajse të pamundura, ‘ShopBordo’ ka në arsenalin e veshjeve, këpucëve, ccantave, suzeve të brandeve luksoze edhe atletet Gucci, të cilat i gjeni më lirë se kudo. Dhe ç’është më e rëndësishmja, s’do t’ju duhet fare të dilni nga shtëpia, pasi Gucci-t vijnë vetë në derën tuaj…

Gucci Ace

Gucci Rhyton

Gucci Ace High-Top

Gucci Slip-On

Gucci Flashtrek

Faqja e instagramit te ShopBordo

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article