Fustanet e plazhit këtë verë, s’do të doni t’i hiqni nga trupi!

Mund të jenë krijuar për t’u veshur në plazh, ama nuk duken aspak të tilla pasi fare mirë fustanet që janë konceptuar për t’u veshur në bregdet këtë sezon janë po aq të përshtatshmë për t’u veshue edhe në përditshmëri.

Të freskëta, të lirshme, me motive verore duket se fustanet e kësaj vere janë gjithçka që një grua gjithmonë ka kërkuar; një veshje e gjithanshme, praktike dhe që mund të vishet kudo.

Më poshtë ju sjellim koleksionet e sugjeruara nga stilistët për Verë 2020, veshje që hyjnë krenare në grupin e ‘blerjeve të zgjuara’.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article