Mënyrat më të lehta për t`i kapur bukur flokët vetë këtë verë dhe në shtëpi!

Duhet shumë fantazi dhe jo ndonjë lodhje e madhe. Gërsheta të vegjël, topuz, rreth për kokën, shami koke dhe shumë ngjyra: me shumë pak mundim, do të dukeni mjaft bukur  falë këtyre ideve për të realizuar modele fantastike të flokëve me disa lëvizje tejet të thjeshta! Tendenca e stinës së ngrohtë tani është ajo e flokut jo të sofistikuar, të lirshëm dhe në pamje të parë, edhe pak të shkujdesur.

 

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article