Një verë gjithë ngjyra: rrobebanjot që “ po i cmendin” të gjithë!

Mjafton një ngjyrë e vetme: nga e zeza, tek e bardha dhe i gjithë spektri në mes, ja kostumet më të mirë monokromatike të verës! Shumë duket se po mbështeten së fundi tek parimi: “ Ajo që është më e thjeshtë është më e bukur”!  Dhe pikërisht rrobebanjot njëgjyrëshe konsiderohen si “ perfektet” e verës. Disa nga modelet më të bukura:

easy dinner ideas
Previous Article