Ciljeta provon gërshtetat, dhe i shkokan shumë!

Ciljeta Xhilagës i ka pëlqyer gjithmonë të eksperimentojë me “look-un e saj”. Flokë të gjatë e të shkurtër, brune, bjonde, gështenjë e flokë të kuqe, I ka provuar të gjithë.

Megjithatë, ajo sërish arrin ta gjejë mënyrën sesi të befasojë. Këngëtarja këtë radhë, ka vendosur të provojë një model “ndryshe”; e ka mbushur kokën me gërsheta ( një trend i njohur ky i momentit) dhe duket vërtet mjaft e këndshme! Sesa do ta mbajë megjithatë, përpara se t`I rikthehet pamjes së vet “klasike”, këtë nuk e dimë

easy dinner ideas
Previous Article