Fije të kuqe mbi flokët gështenjë: kujt i shkojnë më shumë!

Rrezet e diellit, klori, kripa, që të gjitha këto ndikojnë tek ngjyra e flokut duke bërë që të zbehet efekti i bukur i fijeve. Për këtë arsye, në disa raste tonaliteti i kuq konsiderohet ideali për një pamje sa më të bukur. Tendenca e fijeve të kuqe mbi flokët gështenjë në fakt është përhapur së tepërmi kohët e fundit. Një zgjedhje kromatike “rinore”, e aftë të “ ofrojë një prekje drite dhe personaliteti”, sic thonë ekspertët. Po kujt i rrinë më mirë? Më shumë i shkon personave me flokët ngjyrë kafe natyrale, e me lëkurë dhe sy të celët. E kuqja është sinonim i pozitivitetit dhe në këto momente, kemi nevojë për të!

easy dinner ideas
Previous Article