Detaji në foton e princit Charles që i tmerroi të gjithë: është i sëmurë??

Përpara pak kohësh kaloi Covid 19, por princi Charles e mori veten relativisht shpejt nga sëmundja; me sa pame, “ ia hodhi paq”! Por së fundi, paparacët e kanë fotografuar nga afër, duke nxjerrë një pah një detaj shqetësues: trashëgimtari i fronit anglez shfaqet me duar tmerrësisht të fryra!

Disa zëra e lidhën këtë me ndonjë pasojë të sëmundjes që ka frikësuar të gjithë. Të tjerë thonë se ky fenomen mund të jetë edhe pasojë e udhëtimit të zgjatur me avion, dhe princi kishte fluturuar për nëntë orë drejt Indisë për një vizitë dyditore në Delhi, qëllimi së cilës ishte forcimi i marrëdhënieve mes dy vendeve.

 

easy dinner ideas
Previous Article