Emily Ratajkowski u bë bjonde, dhe ne s`dimë c`të themi!

Pak janë ata që e kanë imagjinuar Emily Ratajkowskin bjonde, dhe tani e kanë rezultatin! Femra më seksi e Instagramit e ndryshoi ngjyrën e flokëve, dhe sipas disave duket më provokuese se kurrë! Jo të gjithë megjithatë janë të bindur se ngjyra e re është më mirë sesa ajo e mëparshmja.

Mësohet se ndryshimi nuk ka ardhur pa një shumë bujare parash nga ana e kompanisë së produkteve për flokët, nga e cila duket ka marrë dhe OK-in për ndryshimin drastik. “ Nuk I kisha lyer asnjëherë flokët keshtu, ashtu sic nuk e kam ndryshuar shumë modelin e flokëve. Tani jam e kenaqur që pata “bekimin” të bëhem bjonde. Më vjen shumë mirë që dola nga karantina me një pamje të re”, ka thënë ajo.

easy dinner ideas
Previous Article