Beti Njuma në studion e lajmeve me këmbën në allçi dhe paterica!

Kush e ndjek në Instagram, apo kush e njeh personalisht e di pasionin e gazetares Beti Njuma për ‘hiking’ apo ngjitjet në mal.

Pak ditë më parë teksa ngjiste Malin e Çikës, Njuma pësoi një aksident duke krisur këmbën, të cilën prej asaj dite e ka në allçi.

Por kjo nuk do të thotë që Beti do të mungonte në studion e lajmeve, ndaj këtë të mërkurë foëlsja e lajmeve në Ora Neës u paraqit në studio me këmbën në allci dhe me paterica, pasi për momentin ecja pa to është e pamundur.

“Shoë must go on” (shfaqja duhet të vazhdojë); shkruan Beti përbri një postimi, video në instagram në të cilin shihet gazetarja duke ecur me paterica për t’u afruar kah tavolinës së punës, aty ku do të njihte teleshiuesin me të rejat më të fundit nga vendi, rajoni e bota.

easy dinner ideas
Previous Article