Komedi romantike; 10 më të bukurat e të gjithë kohërave!

Ka ndjenjë, pasion, dashuri që përballon çdo stuhi, por ama ka edhe situata që të gajasin së qeshuri dhe ky zhaner filmi quhet komedi romantike. Ideale për mbrëmjet romantike me partnerin tuaj, apo pse jo edhe me një shoqe (nuk këshillohet mëse sapo jeni ndarë me të dashurin) dhe mbrëmja do të jetë nga ato më të bukurat.

Filmat romantikë nuk kanë datë skadence, ato nuk dalin kurrë nga moda ndaj jo më kot edhe prodhimet e vjetra klasikë ndiqen po me të njëjtën dëshirë ende sot, pasi kanë kaluar dekada që kur janë realizuar.

Fundjava është afër, dhe nëse nuk ua ka ënda të dilni por do t’ju pëlqentë të kaloni një fudjavë dembele në divanin tuaj, më poshtë ju paraqesim filmat më të mirë komedi romantike që u kanë rezistuar kohës dhe ja vlen të shihen, rishihen e rishihen…

Pretty Woman

Dirty Dancing

Notting Hill

Bridget Jones

Love Actually

Crazy Stupid Love

La La Land

Colpa delle stelle

Come d’incanto

Twilight

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article