Dilemë në kohë pandemie; Ç’të veshim në dasmat e kësaj vere!

Me siguri dasmave me qindra të ftuar e festave të beqarisë në lokale nate do të na duhet t’i themi lamtumirë për të paktën këtë verë, ama kjo s’do të thotë se pandemia do të ndalojë çiftet që duan të celebrojnë dashurinë e tyre për të organizuar ditën e madhe, ndonëse konfront rregullave që parashikon protokolli i siguirsë së Covid-19.

Pra nëse këtë fillim keni marrë një ftesë dasme të mikut apo mikeshës tuaj, shqetësimin e të veshurit po jua heqim, apo po jua lehtësojme ne.

Nuk e dimë se ç’tip jeni, apo ç’stil pëlqeni të mbani si veshje në evente ceremonial, ama ne mund t’ju tregojmë se çfarë është trend dhe çfarë sugjerojnë stilistët për të veshur në mbrëmjet e kësaj vere, cilido qoftë ‘sebepi’.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article