Si të keni flokë të drejtë si të Meghan Markle pa piastër!

Flokë të disiplinuar në mënyrë perfekte pa nevojën e një burimi nxehtësie, është e mundur? Duket se po. Meghan Markle u shfaq së fundi në një video në Instagram me flokët e shtrirë perfekt, pavarësisht të nxehtit që i fryn flokët e i djersit dhe tendencës së saj të kacurrelave natyrale. Ajo ka përdorur një trajtim keratine, i cili eleminon fryrjen dhe jep efektin e një floku të lëshuar. Mbi këtë bazë pastaj, modelimi mund të bëhet sipas dëshirës.

Ndërkohë, për ato që nuk duan t`I stilojnë me nxehtësi flokët e tyre në këtë periudhë, eksperti Adam Reed këshillon që floku të lihet të thahet në masën 85% përpara se të përdoret tharësja. Ose të përdoret në fillim një tharje me të ftohtë përpara se të kalosh shkurtimisht tek e nxehta për modelim.

easy dinner ideas
Previous ArticleNext Article