Këto janë ‘outfit-et’ më seksi që keni parë ndonjëherë!

Një kanotjere (top),  fare e shkurtër dhe një fund me bel të lartë; duket se nuk mund të ketë kombinim më seksi se kaq. Direkt nga pasarelat, 2 pjesët e veshje së kësaj vere do t’ju bëjnë të ndiheni ylli i mbrëmjeve verore, në baret e plazhit apo edhe në qytet.

Nuk është nevoja të keni një bark të sheshtë e perfekt pasi nëse zgjidhni një fund të ngushtë pas trupit me bel lartë, do të kuptoni se mjeshtërisht defektet fshihen pa shumë mundim.

Seksi këtë verë?! Sigurisht që po!

easy dinner ideas
Previous Article