Kostumet e plazhit për meshkujt; ja tendencat e kësaj vere!

Jo më pak rëndësi i është kushtuar këtë sezon edhe veshjeve të plazhit për meshkuj, ndaj krijuesit e stilit kanë vënë në punë imagjinatën dhe kanë krijuar trendet që do të drejtojnë meshkujt këtë sezon në breg të detit, lumit a pishinës…

Dhe nuk bëhet fjalë për pantallonat e shkrurta të plazhit, por edhe çdo aksesor tjetër që vijnë bashkë me to; si sandalet, shapkat, pelerinat, kapelet e etj.

easy dinner ideas
Previous Article