Karreja e gjatë: ide të mrekullueshme për t`u kopjuar nga yjet! 

I drejtë e i lëshuar në mëngjes, i kapur bisht për një dalje për vrap, stil waves ( me onde) në mbrëmje për një event: nga yjet mund të mësojmë shume sesi t`i mbajmë flokët me gjatësi mesatare. Kësaj kategorie i përkasin në fakt më shumë se gjysma e prerjeve femërore që kanë dalë në modë këto vitet e fundit; kjo na bën të mendojmë se “rruga e mesit” nuk është më sinonim i pavendosmërisë, por i glamour-it! Dhe Hollivudi është kthyer në “një ishull të lumtur të kësaj prerjeje”- nuk ka yll që nuk ka eksperimentuar me të! Ne gjithashtu mund të frymëzohemi prej prerjeve të tij më të bukura: 

easy dinner ideas
Previous Article