Manual stili mbi dy rrota ( dje dhe sot)!!! 

Në vitin e pandemisë, turizmi rinis nga bicikleta dhe fashionistat nuk duhet t`i gjejë kjo kohë të papërgatitura. Sepse kur flitet për bicikletën, gjithmonë mendohet veshja sport, por jo! Ka edhe shik mbi dy rrota, sic na tregojnë shembuj nga e kaluara dhe sot, duke përfshirë dhe vetë mbretreshën e Holandës, Maxima, super elegante në bicikletë me kostumin e verdhë. Ja disa “rregulla” stili për ato që duan të lëvizin me bicikletë e njëkohësisht, të duken bukur:

  • Thjeshtësia vjen e para- Audrey Hepburn na e tregoi me këmishën e bardhë, pantallonat verore dhe një shall në kokë

  • Me fustanin e bardhë nuk gabon kurrë ( si Virna Lisi)

  • Skinny jeans dhe balerinat janë OK ( si Kate Moss)

  • Po ashtu janne shume ne rregull pantallonat e gjera

  • Lejohen dhe takat, dhe ky është një lajm i mirë për ato që i preferojnë ) por jo këpucët apo sandalet me platformë)
  • Fundi i gjatë dhe këmisha është një pamje e mrekullueshme por nwse ju bezdis, gjeni dicka mw praktike

easy dinner ideas
Previous Article