Bëri deklaratën për Covid në profilin e saj, Instragrami detyrohet t`i heqë Madonnës postimin!

Në këto kohë të vështira për mbarë botën, njerëzit “janë gjithë sye e veshë”, kur vjen fjala tek informacionet për Covid 19. Dhe cdo e dhënë që shihet si dezinformim, konsiderohet e “rrezikshme”.

Me sa duket, në këtë kategori ka hyrë dhe një postim i Madonnës në Instagram përderisa platforma sociale vendosi të ndërhynte vetë dhe t`ia fshinte!

Por cfarë thoshte ylli i popit aty? Madonna shkruante në krah të videos së postuar se “antivirusi ndaj ‘Covid 19’ ishte gjetur, por gjithçka ështe një lojë për t’u fuqizuar të pasurit dhe për të dëmtuar shtresat shtresa në nevojë”. Komenti tërhoqi menjëherë vëmendjen e ndjekësve të këngëtares, që vërshuan në diskutime online!

easy dinner ideas
Previous Article